Reacties

Reacties

Brenda: Ik ben zeven maanden zwanger en doe aan  zwangerschapsyoga, het heeft echt mijn leven veranderd. Ik ben van plan hiermee door te gaan zelfs na de bevalling. Ik merk dat mijn lichaam gespierder word en dat ik mij beter kan ontspannen. Voor iedereen een aanrader!

 

Grace: Dat klinkt allemaal heel goed! Jammer dat gokken op Nederlandsegokkasten ook geen sport is. Hahaha het werkt wel heel ontspannend om af en toe € 50 te winnen! Telt dat ook mee??

 

Bianca: Ik ben drie maanden zwanger en heb mij ingeschreven voor zwangerschap zwemmen, ben benieuwd. 

 

Cheryl: Ik vind het zo jammer dat ik geen sushi meer mag eten!

 

Mel: ik vind het ook zo erg dat ik geen sushi meer mag eten! Ik ga altijd een keer in de maand met mijn vrienden onbeperkt sushi eten. Ik heb gemerkt dat er best wel wat sushi soorten zijn die we gewoon kunnen eten. Degene met krab er in! Of gewoon die simpele met komkommer of avocado.
Rita: ik heb zo’n puf cursus gevolgd en op zwangerschapszwemmen gezeten. Zwangerschaps zwemmen was heel fijn en zou dat zo weer doen bij een tweede kindje. Maar die Puff cursus had ik achteraf niet nodig, ik vond het echt onzin, je lichaam doet alles vanzelf. Vrouwen zijn hiervoor gemaakt, waarom een cursus volgen? Vertrouw gewoon jezelf.

admin

Comments are closed.